DO 70% NIŽA CENA NA SVE KOMERCIJALNE FOTOGRAFIJE

Želeli bismo da Vam ovim putem ponudimo vid saradnje, zadovoljstvo i obostranu korist. Nudimo Vašoj uslužnoj firmi ili Vama kao pojedincu, svoju izuzetno nisku cenu komercijalne fotografije. 

Da predstavimo naš rad. Mi se bavimo stock i reportažnom fotografijom a naše fotografije dospevaju po raznim časopisima širom sveta. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje gde i mi pored Vas koristimo fotografije za svoje svrhe, onda je cena po fotografiji izuzetno prijatna. 

Naknadno Vaše fotografije možete pronaći i u nekom od magazina ili web portala što svakako izaziva dobar lični osećaj kada tako nešto i ugledate. Sve što nama treba je samo dozvola za obostrano korišćenje.

Fotografije koje uradimo sa Vama su potpuno sređene i obrađene u programima namenjenim baš za to, što im daje posebnu čar, predivne boje i visok rezolucioni kvalitet. Ono  što Vi dobijate, jesu visoko rezolucione fotografije koje možete koristiti u svoje profesionalne ili privatne svrhe.

Ukoliko ste zainteresovani, ukoliko i nama odgovara Vaša tema odnosno delatnost, voleli bismo da nam se javite i da ostvarimo vid saradnje upravo sa Vama.

Ukoliko imate nejasnoća i dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, tu smo za Vas.

mail: focusandblurcontact@gmail.com  tel: 064/552-554-5  

Naše fotografije pogledajte OVDE

Cena po Full obradjenoj fotografiji, sa pravilnim kadrom i odlično podešenom bojom iznosi samo 1eu/kom.