Došli smo do sjajne ideje. Smislili smo nešto što zauvek može da promeni Vaše i naše poslovanje, a to je saradnja. Od sada možete da ostvarite popust na fotografije, i to od čak 90%. Zvuči odlično, zar ne?

Pročitajte tekst i ukoliko spadate u jednu od dole navedenih kategorija saznajte kako da ostvarite popust.

-Vlasnik ste biznisa (malo, srednje ili veliko preduzeće) ili gradite lični brend, a pritom tražite profesionalnog fotografa.

-Potrebne su Vam kvalitetne fotografije, ali ne želite veliki budžet da potrošite na njih.

-Želite maksimalnu zaradu sa minimalnim ulaganjem u fotografije.

Našli ste nas, nama takođe trebaju fotografije i zato Vam dajemo ovu cenu kao vid saradnje. Od ove

ponude imamo obostranu korist.

Naime, Focus And Blur agencija je specijalizovana za Stock fotografiju. Nama takođe trebaju fotografije različitih profila. Šta to znači?

Posetioci inostranih Stock sajtova skidaju i kupuju slike koje mi postavljamo, i tako dobijamo procenat od svake kupovine. Agencija ostvaruje profit i ulaže u dalje usavršavanje i opremu. Prilično jednostavno, VAMA SLIKE - NAMA SLIKE

Šta Vi možete dobiti ukoliko nam odgovara Vaša delatnost?

Dobićete fotografije visoke rezolucije, koje možete da koristite za promociju svog sajta, stranice ili instagrama.

Dobićete izuzetno nisku cenu za vrhunsku fotografiju koja je veličine bilbord rezolucije.

Dobićete prisustvo svog proizvoda ili usluge na inostranim sajtovima i časopisima, što će podići svest o Vašoj firmi među klijentima kojima se možete kasnije i pohvaliti.

Dobićete nove klijente zasigurno, jer profesionalna i retuširana fotografija uvek odskače od one koju napravite telefonom.

Ukoliko Vas interesuje, pogledajte naš PORTFOLIO na najvećem Stock sajtu.

Redovni cenovnik možete pogledati OVDE, a ukoliko imate neko dodatno pitanje i želite da saznate više o saradnji, popunite kontaktnu formu ispod. Naš tim će Vam se ubrzo obratiti.


KONTAKTIRAJTE NAS