Najpotrebniji i najtraženiji vid reklame koji možete sebi i svom poslu ili firmi priuštiti je fotografija. Sigurno ste svesni koliko je foto prikaz posla danas zastupljen i neophodan.

Fotografija u vidu marketinga je svuda oko nas, okružuje nas putem društvenih mreža, web portala i bilborda. Na kraju se opredeljujemo i biramo baš tu firmu koja nam se dopala vizuelno, jer znamo da smo ih videli mnogo puta u kvalitetnom izdanju sa kvalitetnom fotografijom. To nam mnogo govori o poslodavcu.

Kakve su Vaše fotografije?

Kakav utisak ostavljate na klijente?

Otkriću Vam svoju tajnu. Kada imate Brilijantnu organizaciju pa kada na to dodate Brilijantne ideje dobijate milionerski način razmišljanja. Pokažite taj luksuzni um svojim klijentima i vaši su. Kako? Fotografijom!

Zbog ovako značajnog razvoja marketinga razvila se i posebna oblast fotografije koju možemo nazvati –  izdrada komercijalnih fotografija.

Ono  što Vi dobijate od nas, jesu visokorezolucione obradjene fotografije koje možete koristiti u svoje profesionalne ili privatne svrhe. Za više informacija nas slobodno kontaktirajte

 

mail: focusandblurcontact@gmail.com  tel: 064/552-554-5  

Naše fotografije pogledajte OVDE

OVDE Pogledajte kako možete ostvariti izuzetno nisku cenu

 

Cena varira i zavisi od mnogo faktora. Ponudjene cene su okvirnog tipa i služe za približno orjentisanje i uvid.

01-10 fotografija – 5eu/kom

11-30 fotografija – 4eu/kom

31-60 fotografija – 3eu/kom

61-150 fotografija – 2eu/kom