FOTOGRAFISANJE ZA CV I POSLOVNE PROFILE

Novi oglas za posao! Traži se ambiciozna, odgovorna i stručna osoba. Zadovoljavate sve uslove i spremni ste da dobijete poziciju koju ste oduvek želeli. Toliko ste uvereni u svoja znanja i vrednosti, da ništa ne želite da dovedete u pitanje. Sada ili nikad!

Takođe znate da je vizuelni utisak bitan, i stoga profilna slika mora da vas najbolje predstavi. Vaše je samo da popunite svoj CV i da nas kontaktirate.

Agencija Focus and Blur će u najkraćem roku da zakaže termin, koji Vama najviše odgovara. Nakon što odaberete svoj stil i dođete u naš profesionalni studio, fotografisanje za CV može da počne.

Mi ćemo da učinimo da sve protekne u prijatnoj atmosferi i da u roku od sat vremena završimo ceo proces. Zajedno možemo da odaberemo slike koje ćemo kasnije da obradimo i da Vam pošaljemo na email adresu.

Imajte u vidu da iste slike možete da koristite i za poslovne profile na društvenim mrežama kao što su Linkedin, Facebook i Instagram. Vaš mogući poslodavac će verovatno pogledati Vaše profile kako bi sa sigurnošću zaposlio pravu osobu.

Agencija Focus and Blur je Vaš partner u postizanju ciljeva koje ste sebi zacrtali.

Kontaktirajte nas već danas jer životne prilike ne smeju da se propuste.

Cenovnik usluga možete da pogledate ovde.

Popust na fotografije

Iskoristite sjajnu ponudu i ostvarite popust od čak 90% na sve fotografije