Izašao je novi oglas za posao. Traži se ambiciozna, odgovorna i stručna osoba. Zadovoljavate sve uslove i spremni ste da dobijete poziciju koju ste oduvek želeli. Toliko ste uvereni u svoja znanja i vrednosti, da ništa ne želite da dovedete u pitanje. Sad ili nikad!


Takođe znate da je vizuelni utisak bitan, i stoga profilna slika mora da Vas najbolje predstavi. Vaše je samo da popunite svoj CV i da nas kontaktirate. Mi ćemo Vam uraditi izuzetne fotografije koje će zadiviti Vašeg budućeg poslodavca.


Agencija Focus and Blur će u najkraćem roku da zakaže termin koji Vama najviše odgovara.


Nakon što odaberete svoj stil i dođete u naš profesionalni studio, fotografisanje za CV može da počne. Učinićemo da sve protekne u prijatnoj atmosferi i da u roku od sat-dva vremena završimo ceo proces. Zajedno možemo da odaberemo slike koje ćemo kasnije da obradimo i da Vam pošaljemo na e-mail.


Imajte u vidu da iste slike možete da koristite i za poslovne profile na društvenim mrežama kao što su Linkedin, Facebook i Instagram. Poslodavac će verovatno pogledati Vaše profile kako bi sa sigurnošću zaposlio pravu osobu.


Agencija Focus and Blur je Vaš partner u postizanju ciljeva koje ste sebi zacrtali.


Naše fotografije pogledajte OVDE.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
Popust na fotografije

Iskoristite sjajnu ponudu i ostvarite popust od čak 90% na sve fotografije