Snimanja nakita kao profesionalna fotografska usluga koja obuhvata snimanje prstenja, ogrlica, lančića, narukvica, minđuša i drugih vrsta nakita se radi za prezentacije i reklame. Ove fotografije unapređuju interesovanje i prodaju nakita kroz reklame u magazinu, katalogu, bilbordu, plakatima, brošurama, kao i putem internet sajtova za prodaju proizvoda (internet prodavnica, e-store, Amazon, e-Bay)...

Usluga se pruža u fotografskom studiju, na terenu i/ili na mestu proizvodnje.Usluga je namenjena svim firmama koje žele da unaprede promovisanost na tržištu. Obuhvata profesionalno fotografisanje u studiju, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i foto-aparata, a takođe obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop programu.

Dobijene fotografije čine gotov proizvod koji odmah možete da koristite za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, veb-sajt i druge oblike marketinga kao i društvenih mreža. Čitav posao se najčešće završava istog dana, dok se obrada radi u narednih nekoliko dana od završetka snimanja, sem ukoliko je veoma obiman posao. U tom slučaju se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke, kao i vrstu obrade.

Naše fotografije pogledajte OVDE.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.


Popust na fotografije

Iskoristite sjajnu ponudu i osvarite popust od čak 90% na sve fotografije